Back to News & Publications

Benoeming Jurgen Goossens (PI) als hoogleraar staatsrecht

Samenwerking Universiteit Utrecht – Tilburg University

Naar aanleiding van de benoeming van Jurgen Goossens als hoogleraar staatsrecht aan de Universiteit Utrecht zet het CHAIN-team per 1 augustus 2022 het NWO-MVI project ‘Blockchain in de netwerksamenleving’ voort als samenwerking tussen de Universiteit Utrecht en Tilburg University. Wat betekent dit voor het project en u als participant?

Inhoudelijk gezien heeft de nieuwe samenwerking geen consequenties. We blijven het project op exact dezelfde manier en met evenveel enthousiasme verderzetten, alleen nu als samenwerking tussen de Universiteit Utrecht (UU) en Tilburg University (TiU). Het project zal met Jurgen Goossens (Principal Investigator) en Charlotte van Oirsouw (PhD Researcher) verhuizen naar de UU als host institution, terwijl Esther Keymolen (Co-lead) en Gert Meyers (Postdoctoral Researcher) hun werkzaamheden binnen het CHAIN-team zullen blijven voortzetten aan TiU. Vanaf heden kunt u contact opnemen met Jurgen Goossens via j.goossens@uu.nl. Jurgen Goossens blijft tot het einde van het project evenwel ook nog bereikbaar via j.goossens@tilburguniversity.edu.

Het CHAIN-team wil participanten erop attenderen dat de Universiteit Utrecht per 1 augustus optreedt als de verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor alle persoonsgegevens die in ons onderzoek worden gebruikt. Persoonsgegevens blijven op de servers van Tilburg University staan, maar u kan uw rechten onder de AVG vanaf heden uitoefenen ten aanzien van de Universiteit Utrecht. Daartoe, en voor nadere informatie, kunt u contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van de Universiteit Utrecht via privacy@uu.nl.

We verheugen ons op een spoedige samenwerking en voortzetting van het project. Wilt u op de hoogte blijven van aankomende evenementen en publicaties van CHAIN? Houd onze website in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Benoeming Jurgen Goossens (PI) als hoogleraar staatsrecht